Account Manager - New Business

We are looking for an Account Manager - New Business, Netherlands

Is sales jouw passie en ben jij klaar voor een volgende stap? Wil je graag onderdeel zijn van een groter doel en wil jij een bijdrage leveren in het terugdringen van de CO2-uitstoot? Wij, Enjay Systems, zijn vanwege een sterke en gezonde groei op zoek naar een: Account Manager - New Business

Account Manager - New Business

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Roosendaal
Salaris: In overleg

We are looking for an Account Manager - New Business who wants to help us save the planet!

Er staat jou een groot avontuur te wachten! We hebben zojuist een vestiging in Nederland opgezet en zijn klaar om ook deze markt te gaan veroveren. Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op klimaatoplossingen met als eerste focus ventilatiesystemen. We hebben een innovatief product, Lepido, ontwikkeld met als doel een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

In Scandinavië hebben we al een gevestigde naam, help jij ons om dit ook in de Benelux te creëren?

Jouw bijdrage?

Ons product heeft al een goede naam in Scandinavië, maar moet zijn plek nog vinden binnen de Benelux. En daar ligt jouw uitdaging! Je bent vrij in hoe je dit wilt gaan aanpakken. De sales strategie is aan jou! Natuurlijk heb je mensen om mee te sparren, maar jij bent de expert. Daarna ga je actief aan de slag om new business te genereren en beheer je je eigen klanten. Je kan goed levelen op verschillende niveaus, voert gesprekken met mooie organisaties en analyseert de markt. Je past de sales strategie aan waar nodig, je ziet kansen en benut deze ook. Daarnaast schakel je intern met verschillende afdelingen, zoals Marketing en Product Development.

Dit alles zodat we samen kunnen toewerken naar een wereld met minder CO2-uitstoot.

Over jou

Je bent zeer ondernemend en beschikt over een nodige dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. Daarnaast heb je de ambitie om met ons mee te groeien. Je kunt je eigen team gaan bouwen of wellicht een internationale functie bekleden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar ervaring met New Business (B2B);
  • Je hebt een technische achtergrond, ervaring met HVAC is een pré;
  • Je bent zelfstartend en een echte aanpakker;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Klaar om met ons mee te groeien?

Interesse? Stuur dan snel je CV met motivatie en we gaan graag direct met je in gesprek! Laat je gegevens achter en binnen drie dagen ontvang je terugkoppeling op je sollicitatie. We vertellen je graag meer over de functie en kunnen niet wachten jou te leren kennen! Tot snel!

Enjay L12 201112