Canva Design DAE3A0Ey7dk

We are looking for an HVAC Engineer who wants to help us save the planet!

Ben jij een enthousiaste HVAC Engineer en maak je graag onderdeel uit van een internationaal team? Wil jij daarnaast een bijdrage leveren aan het terugdringen van CO2-uitstoot? Dan is Enjay Systems op zoek naar jou!

Locatie: Roosendaal

Dienstverband: fulltime

Salaris: in overleg

Werk- en denkniveau: HBO

Enjay is een Zweedse scale-up, gespecialiseerd op het gebied van klimaatoplossingen. Met onze innovatieve oplossingen helpen we klanten energie en geld te besparen en tegelijkertijd voorkomen we de verdere aantasting van het milieu. Om dit mogelijk te maken hebben we een speciaal systeem ontwikkeld, Lepido. Dankzij Lepido lukt het om wereldwijd de hoeveelheid CO2 terug te dringen op een duurzame manier. Dit doen we vooral voor de horeca, maar we zijn ook actief in andere branches.

Als HVAC Engineer maak je deel uit van ons Engineering team in Zweden. Je gaat aan de slag in Nederland, maar werkt nauw samen met collega’s uit het buitenland. Binnen Enjay Systems focus jij je vooral op de Benelux en de DACH regio. Klantafspraken voorbereiden en bijwonen vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Op die manier weet je ons salesteam van waardevolle informatie te voorzien en kunnen we altijd op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Door jouw technische kennis en ervaring ben je een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Verder:

  • Ondersteun je andere functies binnen Enjay met technische en lokale marktkennis;
  • Help je met het verbeteren van onze engineering tools;
  • Deel je jouw technische kennis met collega’s, zo dragen we samen bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot!

Wie ben jij?
Je haalt energie uit het oplossen van complexe problemen en gaat met jouw kritische en analytische houding geen uitdaging uit de weg. Bovendien neem je collega’s en klanten gemakkelijk mee in jouw technische oplossingen. Daarnaast:

  • Beschik je over enkele jaren relevante werkervaring in de Nederlandse, en bij voorkeur ook de Duitse HVAC-industrie (minimaal 5 jaar);
  • Beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend, Duits is een pré;
  • Beschik je over kennis van de Office 365 omgeving;
  • Beschik je over een rijbewijs.

Hoe is ons werkklimaat?
Binnen Enjay kom je terecht in een kansrijke internationale- en dynamische omgeving. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke groei. Daarom vinden we het belangrijk dat je de gelegenheid krijgt om jezelf en je talenten te blijven ontwikkelen. Op die manier streven we samen naar een duurzame wereld en een betere toekomst.

Klaar om met ons mee te groeien?
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving? Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV te sturen via de sollicitatieknop hieronder. Binnen drie dagen ontvang je terugkoppeling op jouw sollicitatie. Tot snel!

Enjay L12 201112